PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.
rica ederim. Umarım istediğiniz gibi uygun fiyatlı ve kalitelidir. Dediğim gibi ben kendilerini tanımam. Sadece 5-6 yıldır Çöl Ticareti tanıyorum. Sarhoş ve mahkeme karına göre %100 kusurlu bir sürücünün çarpması sonucu hasar alan motosikletimi onarmak için götürdüğüm Hon** yetkili servisi At**** firmasında motorumu teslim almıştım. Motosikletin benzin hortumunu tam oturtamamışlar yolda depo boşalmış. At** firma sahibini aradığımda bana ukalaca "bilader burada yılda 20 bin motor tamir ediyoz. Seninkini mi düzgün veremeyeceeeez" gibi ukalalık edince sağa sola sorup o marka motordan iyi anlar dedikleri Çöl Ticarete götürmüştüm. İbrahim usta çok uygun fiyata ve kaliteli servis hizmeti vermişti. O gün bugündür 5-6 yıldır hep Çöl Ticaret giderim. Hem fiyatları daha uygun, hem işçilikleri kaliteli hem de firma sahipleri sözde yetkili servisin sahibi gibi ukalalık etmiyor (not: İlgili firmayı Honda Türkiyeye de şikayet ettim, sikayetvar.com da ya yazdım nezaketen ne arayan ne de özür dileyen olmuştu. O gün bugündür hep Çöl Tciarete giderim).