DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
:d Cok ugrastin mi kendini entellektuel gosterebilmek adina sagda solda duydugun, anlamini yeni ogrendigin kelimelerin hepsini bir cumlede kullanmak icin.

Sesli sohbet etmek isterim sizinle isterseniz tartisiriz.

Instagramda reels kaydirmaktan beynini curutmussun, redpill algoritmasina almis seni instagram, senin gibi zayif insanlarin zaaflarindan faydalanarak boyna etkilesim kasiyorlar. Yok kadinlar soyle, yok, boyle, bir de ozellikle terminoloji kullanirlar ki, daha inandirici olsun. :d genelde soyle olur. Arada Youtube'da falan benim de karsima cikiyor avlamak icin algoritmaya cekmek icin inanilmaz guluyorum. Heh ne diyordum, genelde soyle olur "Mizandri(onu da dogru yazamamissin zaten): Erkeklere karsi dusman olan icgudusel olarak gelisen bir gududur, kadinlarin ""hepsinde bundan vardir""(ozellikle boyle demeli ki daha buyuk sok etsin) uyan kardesim al su kirmizi hapi. :d

Yasin ya cok genc daha, ya da 40-50 isen Allah kurtarsin bir sey yapilamaz.
kardeş belli avamsın bilginin olmadığı konularda birini aşağılamak için ad hominem yapıyorsun

manoshpere puahate .is boardlar bodybuilding forum gibi forumlarda gençliğimi geçirdim oradaki türklerlerle biz bu konuları binlerce kez konuştuk

biz diyoruz ki genetik olarak avantajlı insanlar kadınların çoğunluğunu elde ederken geriye kalan insanlar gençlik aşkı bile yaşamayadan büyüyor

redpill felsefesi ne diyor biliyor musun? genetik olarak ne kadar mağdur da olsan kadınlar dış görünüşe bakmaz git sosyal becerini statünü falan geliştir ki külliyen yalan, bir erkeğin dış görünüşüne bakmayan kadın sayısı samanlıkta iğne gibidir o kadınlara denk gelen adamlar asla o cevherleri bırakmasın.

2026 da avamin bile hakim oldugu jargonlari yazdim diye niye tetiklendin? bunlari bilemeyecek kadar uzaksin ve bu konu hakkinda konusmaya calisiyorsun. kardes kadinlarin dogasinda guclu olana gitmek vardir ki biz bunu degistirmek istiyoruz

erkeklerin %1'lik kısmı kadınları kendi arasında döndürüp duruyor geriye kalanların suçu ne? genetik olarak şanssız doğmaları maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinin 1. basamağına bile erişemeyecekleri anlamına mı gelmeli?

sanayi devrimi olmasa hayatta kalamayacak insanlar.