Konu "buralara kadar düşen" cümlesinden ziyade, veri merkezi değişikliği sonrası asla düzen tutmayan hizmet değil mi? Ben kendi hizmetimi 1 ay önce başka bir firmaya taşıdım ve taşımadan önce de çok fazla sabrettim. Yıllarca sorunsuz bir şekilde hizmet aldığım için hep düzelir umudu vardı fakat hiçbir düzelme görmeyince taşımıştım. Fakat ne yazık ki bir müşterimin VDS hizmeti halen onlarda olduğu için sorun yaşıyorum. Sık sık erişim kesiliyor ve SSH bağlantısı dahi kurulmuyor. Kaç aydır düzelmediğine göre bundan sonra da düzelmeyecektir.
Merhaba,
Burada özellikle bir hususu açıkça ifade etmek isteriz: Son kullanıcı açısından yaşanan erişim probleminin teknik sebebinin DDoS, upstream, routing veya başka bir altyapı bileşeni olması sonucu değiştirmemektedir. Kullanıcı hizmetine erişemiyorsa, ortada çözülmesi gereken bir problem vardır. Bu konuda sorumluluktan kaçmak veya yaşanan sorunları normalleştirmek gibi bir düşüncemiz kesinlikle bulunmamaktadır.
Bir önceki mesajımızda kullandığımız “stabil şekilde hizmete alma” ifadesi, veri merkezimizin fiziksel ve ana altyapısının devreye alınmasıyla ilgilidir. Bunun, HostLAB tarafında bu süreç içerisinde hiç erişim problemi yaşanmadığı şeklinde anlaşılmasını istemeyiz.
Aynı şekilde geçmiş dönemde yaşanan her kesintinin tamamını DDoS saldırılarına bağlamak da doğru olmayacaktır. Ancak özellikle son dönemde yaşanan erişim problemlerinin önemli bir bölümünde çok yüksek hacimli ve sürekli yöntem değiştiren DDoS saldırılarının ve buna karşı gerçekleştirilen mitigasyon/routing değişikliklerinin etkisi bulunmaktadır.
Eleştirinizde haklı olduğunuz taraf şudur: Bir problem birkaç kez tekrar ediyorsa son kullanıcı artık sebebinden ziyade kalıcı çözüm görmek ister. Bizim de şu anda HostLAB ile birlikte üzerinde çalıştığımız konu tam olarak budur.
Amacımız problemi açıklamakla yetinmek değil, tekrar etmeyecek bir mimari oluşturabilmektir. Bu nedenle upstream çeşitliliği, DDoS mitigasyon altyapısı, trafik geçiş mekanizmaları ve network mimarimiz üzerinde çalışmalarımız devam etmektedir.
Yaşanan süreçten etkilenen kullanıcıların eleştirilerini de bu nedenle son derece doğal karşılıyoruz.