Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sorunsuz erişim sağlayabilirsin.
Bu arada arkadaş "buralara kadar düşen" derken ben art niyetli bir şey söylediğini düşünmüyorum. Bence hemen hedef tahtasına koymayın. Burayı küçümsediği için dememiştir. Yapısal olarak bir şirketin internet sitesi ve sosyal medyası olmasıyla elde ettiği müşteriyle yetinebilen güçlü firmalardan bahsediyordur. Ben de ilk başta sizin anladığınız gibi anladım ama o niyette olsa kendisi üye olmazdı.
Onun demek istediği şey bence şu, ki ben de katılıyorum. Hosting işi çok önemli ve kurumsal bir yapıda ilerletilmesi gereken bir sektör. cPanel'i proxy lisans ile ayarlayıp, bütün hizmetleri crackleyip öyle satış yapan firmaların uygun fiyatlı hizmetleriyle geleceğe yönelik bir büyüme sergilenemeyeceği, bu firmalara güvenilmemesi gerektiğini söylemiş, bu tarzda bir cümle kurmak istemiş olabilir. Çünkü hizmet aldığı firmanın da r10 hesabı var.
Forumda 0'dan 1 ayda hosting şirketi açanlar var. Ben bir yatırımcı ile ortak hosting, domain ve sunucu işine girdim, 4 ayı geçmiştir ilk somut adımı atalı, öncesinde de 3-4 ay araştırma ve bilgi almakla zaman harcadık. Açık konuşayım çok fazla bilgim yok donanım konusunda da ama öğrendim, öğrendik.
Sorumluluğu çok yüksek olan sektörlerde adeta merdiven altı işletme gibi hosting şirketi açanlar ve yönetenler var. Hedefinin onlar olduğunu düşünüyorum.