İşte bu yüzden, R10'daki hiçbir hosting firmasından hizmet almıyorum. Çünkü buralara kadar düşen hosting firmaları illaki sorunlar yaşatıyorlar.
veridyen.com kullanıyorum ve sitelerim hiç firma bazlı sorun yaşamadı. Bunun dışında 10 kadar bilet attım, hepsine kısa sürede cevap verdiler. R10'daki hosting firmaları kurumsallık bilmiyor.
Buralara kadar düşenden kastınız nedir?
Burası bir webmaster platformu ve burdaki herkes web hizmeti alan veya sunan kişiler. Bu kişilere hizmet sunan kişiler de sağlayıcı olarak bizleriz.
%100 uptime garantisini firma sahipleri olarak bizler de sunmak isteriz fakat Türkiye şartlarında BU İMKANSIZ...
Veri merkezleri bile kara para aklarken biz nasıl bu oranları sunalım? Multi lokasyonlu yedekli bir yapıyla bu sunulabilir çok zor değil fakat bu sefer size 100TL'ye sunulan sanal sunucunun ücreti 700-800TL olacak, siz bu hizmeti bu fiyata almazsınız, bizde bu fiyata bu hizmeti satamayız kepek indirir gideriz...
Bundan dolayı bunu firmaları suçlayamazsınız bence tek suçlusu döviz (kur farkı) ve ülke ekonomisi...
Bu düşünce dolayısıyla R10 üzerinde aktif müşteri arayışında değiliz google search ve kurumsal müşteri ağımız mevcut.
Herkese hayırlı işler...