Ben de bir anımı anlatayım:
Bu forumda bir ticaretim olmuştu, ben detayını bile unuttum. Şu anda dostum olan bu kişi yaklaşık 7 8 sene sonra mesaj attı ve görüşmek istediğini söyledi.
Bu sırada yolculuk halindeydim ve yanımda nakit yoktu sanıyoru, sıkıntılı da bir durum vardı yani. Bana bu eski ticaret nedeniyle uzun süredir bana haksızlık olmuş olabileceğini düşündüğü için rahat etmediğini söyleyip sanıyorum o gün 3 4 bin tl gibi bir para vermek istediğini söyledi ve gönderdi. bakın 7 8 sene sonra bu oluyor. Böyle insanlar var forumda, lütfen dolandırıcıların yanında böyle dürüst ve pırlanta kalpli insanlar olduğunu bilerek r10 üyeliğinin büyük bir yatırım da olduğunu bilin.
İzmir'deyim şu anda ve bir kaç gün içinde inşallah dost olduğumuz bu eski üye ile görüşeceğiz.
Gençlere söylüyorum: Forumda bir sıkıntı yaşadığınızda dikkatli davranmak gerektiğini ama bir yandan da bu büyük camianın parçası olmanın kıymetli olduğunu ve yeri doldurulamaz olduğunu unutmayın.
Teşekkür ederim hocam güzel sözleriniz için. Ben hiç bir zaman bilmediğim işlere girmedim, web siteleri yaptım, sattım veya satın aldım. Her zaman sattığım ürünün arkasında oldum. Çok şükür kimseden şikayet almadım, bazen aksaklıklar vs. olmuştur ama onu da foruma yansıtmadan alışveriş yaptığım kişilerle karşılıklı anlaşarak, helallik alarak hallettim. Web işlerinden de emekli oldum ama burayı da bırakamıyorum, bazen account vs alımları yapıyorum, her akşam girip popüler konuları okuyup çıkıyorum