Bana bizim çıkan petroller nerede gösterir misin?
Bana global ölçekte artan zam oranı ile, bizim artan zam oranının dengesini gösterir misin?
Bütün petrol zamları çatır çatır gelirken, ötvye gelen zamları da açıklar mısın?
Ben diyeyim, cevap veremezsin.
karşında akparti millet vekilimi var yada hükümet den birisi yada hükümet adına çalışan biris yada parti adına çalışan birisi yada nevalanan birisi yada destekliyorum da paramı kazanıyorum yada paramı alıyorum da böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz muhalefet olacağım diye iyice kafayı yiyor insanlar sonra önüne gelene sarıyorlar en nefret ettiğim tür biri haklı ise haklı demesini beceremeyip muhalefet yapmaya durmadan uğraşan insanlar. Ben arıyorum çıkarıyorum da göstereceğim demi petrol nereden çıkıyor diye ben verdim zaten ülkeye yeraltı zenginliği kendime saklıyorum ülkede çıkıyor petrol Gabar, Batman, Adıyaman vb. de ama yetersiz ne yapayım sen tatmni ol diye gidip kaçak boru döşeyip petrol mü çekeyim diğer ülkeler den ülke dışa bağımlı enerji konusun da var ise çözümün çıkarsın ortaya benim ülkenin dışa bağımlı enerji ihtiyacını bitirecek çözümüm bu dersin olur biter yapamıyor isen git petrol ara petrol çıakr onuda yapamıyor isen otur yerine
global de keşke dolar değil de TL bazında işlem görse de artış olmasa ama işte dolar kuru farkı enflasyon falan derken hop geçiri veriyor sistem alayımıza sonuç da böyle zamcık oranı oluyor.
Bütün petrol zamları çatır çatır gelirken, ötvye gelen zamları da açıklar mısın? işte bak bunu da ben yapıyorum ben yapıyorum ki birde sana açıklama yapıyorum benden açıklama bekliyorsun çok istiyor isen gideceksin hesabını açıklamasını isteyeceğin yerler belli yerleri oradan isteyeceksin ama herkesin dediği gibi silivri soğuktur pek önermem o yüzden.Bilmiyor isen de bilmen için bahsedeyim biraz bütçe açığı, deprem maliyeti ni karşılamak vergi gerilini arttırmak için işte sabana bana ona buna şuna sonra alayımıza birden işte anladın sen daha fazla anlatmayım
kısacası ben dış güçlerle yaşamıyorum sana giren bizede giriyor öyle sadece sana değil yani herkes hissediyor ama her bir şeyde durmadan hükümetin suçlanmasını sevmiyorum şuan ki yükselme nedeni belli sonuç da canım istedi yükseltiyorum demiyorlar neyse depo yarımdı gidiyim zam gelmeden doldurayım kalan yarımı bir daha da bana hükümetten para alıp onun adına yazıyormuşum taraf biriymişim gibi sakın yazma