@metapak;
bu tür işlemlerin en kolay yanı şu şekilde.
Ben proje mimarisini ve agent a yüklediğim plugin ve skillerin isimlerini claude web (free) ye veriyorum. daha sonra kullanacağım agent için bir agents.md - .opencode - .claude gibi yapıları oluşturmasını istiyorum.
konumuz agents.md olduğu için , bu dosyayı olabildiğince ufak oluşturmasını ve mimari proje dosyalarına referans vermesini, "devam et - analiz et " gibi promptlar için ise hedef bir md dosyasını göstermesini istiyorum. bir benzer komut da "faza devam et".
bu şekilde tüm dosyaları ve context e çok fazla bilgi yüklenmesini engelliyorum.
Zaman zaman bir analiz sonucunda revizyon planı oluşturursanız, llm modelleri bu revizyon.md dosyasını genelde agents.md veya durum.md gibi dosyaya referans dosya olarak ekler. işlem bitiminden sonra işi biten dosya isimleri ve ona ait referansları silmesini belirtirim.
yani işi biten dosyalarında da işlem yapmasa bile referans - not olarak kalmasını engellerim.
arşivlenecek ise, arşiv dizine taşınır ama referans bilgisi aktif mimari plan içinde açıklama/referans olarak da kalmamalı.
başarılar