Çünkü hayatımıza ciddi bir şekilde girdi.
Çoğumuza belki hayatının sonuna kadar yapamayacağı ama hayal ettiği projeler artık yapılabilir halde geldi.
Çoğu insan için yardımcı
Çoğu insan için ise para kazanmak için bir yol
Tüm bunlar birleşince son derece normal.
Mesela bir 30 yıl önce telefonda bulmak zordu ve herkes arıyordu sanki herkeste varmış gibi.
İmkansızlıklar imkanlı hale geldiğinde insanlar için büyük olay olur.
Ah birde verdiğimiz paranın enflasyon gibi her gün erimesini görmesek güzel olacak.
Güzel bir yorum. Mesela ben forumu bu yüzden kullanıyorum diyebileceğim kalitede bir cevap vermişsiniz. Teşekkür ederim size. Umarım bütün haftanız güzel geçer, öncelikle bunu söyleyeyim. İkinci olarak da ben bile şu an bu konuştuğumuz satırları yapay zekadan yazıyorum. Daha doğrusu yapay zekadan yazmıyorum, sesli konuşuyorum ve ChatGPT'nin sesli konuşma kısmında konuşup sonra buraya kopyalayıp yapıyorum. Ama şunu görmek, şimdi herkesin yazılımcı olduğu bir yerde gerçek kaliteyi yakalamak zaten çok güç. Her şeyde artık gerçek kaliteyi yakalamak aşırı güç durumda. İşte Google yorumları, herkesin yapay zekayle bir şeyler yaptığı ortamda çıkan işler, hepsini bir kenara koyuyorum. İnsanların sanki böyle bir filmin içerisindeymiş gibi, ahman işte limitler bitiyor, çok hızlı tükeniyor. Yani herkesin gelir seviyesi yüksek olsa sanki o gelir seviyesinin yüzde 40'ını buraya kullanacaklar gibi. Bitmesin limitler, devam etsin. Limit Yok filmindeki gibi bir duruma dönüştü galiba. Öyle bir film var. Kısa bir fragmanına bakarsanız hani adam hap alıyor ve o haptan sonra beyninin yüzde yüzünü kullanıyor. İşte tekrar hap, tekrar hap, tekrar hap devam, sakın bitmesin. Biraz oraya geldi sanki.