Arkadaşlar merhaba bundan aylar önce mayıs 18 de iş sayfam hesap bütünlüğünden kalıcı olarak askıya alındı aradan aylar geçti bir arkadaş vasıtasıyla hacked assets yöntemiyle hesabı forumdan birine açtırttım ama maalesef ki 3 gün sonra hesap temmuz ayında tekrardan kalıcı olarak askıya alındı ve bu sefer askıya alınma sebebi dolandırıcılık ve hile olarak görüldü,resmi bir işletmeyim şirketim,vergi levham vs her şeyim var,bundan sonra ise forumdan 3 kişiyle daha hesabımı açmaya çalıştık,ilkinde sadece 1 hafta vakit kaybettim hesabı açamadı sonra başka biri tarafından dolandırıldım en son denediğim kişide ise 1 hafta boyunca iademin peşinde koştum sürekli yetkili müsait değil,bekliyoruz gibi şeyler oldu ve kendimi hesabı açtıracakken hep paramın peşinde koşarken buldum benim anladığım herkes bir şekilde elinde para döndürüyor ve anlıyorum diyenlerin %99 u bu işden anlamıyor. Eğer uygunsa hesabım açıldıktan sonra ödeme yapmak isterim sayfam 27.000 takipci ve bu işden para kazanıyorum üçün beşin peşinde değilim hatta istanbulda olan varsa bizzat yanına geleyim yüzyüze görüşelim ben artık sayfamın açılmasını ve ticaretimin adam akıllı yürümesini istiyorum.
Youtubedan oradan buradan bir şeyler görüp deneyeyim diyenler lütfen yazmasın kesin bir sonuç istiyorum daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum yedek sayfamdan şuanda yürüyorum ama sürekli bir ihlal yiyorum ve eposta sms onayıyla uğraşıp duruyorum. Ben kesin açarım diyenler pm atarsa sevinirim.