MacBook M4 önerebilirim; işlemci ve hız konusunda gayet iyi. Alternatif olarak Huawei MateBook diyebilirim.
Eğer çok spesifik Mac tarafında olmayan uygulama kullanımı yoksa MacBook Air M2 16 GB RAM sıfır bahsettiğiniz aralıkta sanırım bulunabilir. Kesinlikle hem performanslı hemde pil tüketimi muazzam. (Baz modelde 256 GB disk bulunabilir o fiyat aralığına dikkat!)
Eğer oyun oynanmıyorsa, 3D tarzı programlar falanda kullanmıyorsa Windows tarafında ekran kartına çok ihtiyaç yok demektir. Ekran kartı demek pil tüketimi, mobilite kaybı demek. Huawei Matebook D14 cihazını yaklaşık 3.5 yıldır falan kullanıyorum. Malzeme kalitesi güzel, estetik bir cihaz. Deneyimlerimi aşağıda videoda da detaylı anlatıyorum. Tavsiyem kesinlikle AMD işlemci mevcutsa o yönde olur. RAM kritik özellikle 8 GB DDR4 modellerini bence tercih etmeyin. Mümkünse 16 GB DDR5 RAM olsun.
https://youtu.be/moyIABBrU34?si=DBZyCKvfDlklcHdD
lenovo laptoplara bakabilirsiniz hocam iş bilgisayarı tarafında iyilerdir , onun dışında huawei var iş tarafında iyi olan oyun oynatmaz ama ekranı canlıdır oled panelli olanları var 30-35k civarında ekran kartı çok mühim değil yeteri kadar götürecek tarzdan bilgisayarları mevcut.
Huawei ler gerçekten güzel. Kibar, şık, ince, şarj aleti bile küçük. Taşınması çok kolay. Ama min 16gb rem üstündekilere bak.
Ben bi tanesini bir kaç sene kullandım yere düşürüp kırdım
Huawei Matebook D16 , 16gb ram 512gb hafızalı modelini 34k'ya peşin fiyatına 9 taksit almış bulunmaktayım hadi hayırlı olsun