dostum e-ticaret en mantıklısı geliyor o şekilde. Şahıs şirketi kurup yürüyebilirsin eğer ki ai ile iyi işler başarabiliyorsan. Yoksa zor gibi görünüyor. Sosyal medyada satış yapmak bana mantıklı gelmiyor.
Ya da ai ile basit uygulamalar yapabilirsin, ama gerçekten basit olanlardan bahsediyorum. Fikrin ne olduğunun önemi yok; çünkü günümüzde fikirden çok ne var? - Örneğin bir miktarıyla uygun fiyatlı api alıp 5 tane uygulama yapıp sür piyasaya. Ya tutarsa diye düşünüyorum.
Yoksa zannetmiyorum.
Edit: 30bin tlye sınırsız api alıp 1 ayda belki yüzlerce mobil uygulama bile yapabilirsin.
E-ticaret sektörünün artık tam anlamıyla bir "kurtlar sofrasına" dönüştüğünü bizzat yaşayarak görüyorum. İçeride çok düşük kar marjlarıyla hayatta kalmaya çalışan on binlerce satıcı varken, sınırlı bir bütçeyle ve sıfır müşteri kitlesiyle bu arenaya adım attığımda fark yaratıp tutunmanın neredeyse imkansız olduğunu net bir şekilde tecrübe ettim.
Şimdi arkadaş 30.000 TL'lik sermayesini ve bu işin Ads (reklam) boyutuna kendi penceremden bakayım. Açıkçası bu bütçeyle dijital reklam savaşına girmek, eldeki son kurşunları da boşa sıkmaktan farksız.