Merhaba değerli R10 üyeleri ve SEO uzmanı dostlarım,Yaklaşık 10 günlük olan ve film/dizi replikleri ile kült sahne analizleri üzerine odaklanan yeni web sitesi projem için sizlerin tecrübelerine başvurmak istedim:👉
https://replikhaznesi.online/ Sitemi geliştirmeye aktif olarak devam ederken, bir yandan da heyecanımı tutamayıp Google AdSense başvurumu gerçekleştirdim ve site şu an inceleme aşamasında. Biliyorum site henüz çok yeni ancak bu süreci en doğru şekilde yönetmek istiyorum. Hem AdSense onay sürecini garantilemek hem de siteyi büyütmek adına sizlerden şu konularda destek bekliyorum:AdSense Onayı İçin Eksikler: Sitede şu an politika ihlali oluşturabilecek veya "yetersiz içerik" uyarısı almama sebep olacak gözden kaçırdığım bir detay var mı? Olmazsa Olmaz Sayfalar: Gizlilik Politikası, Hakkımızda ve İletişim gibi yasal sayfaların yapısı AdSense botları için yeterince optimize edilmiş mi? Sitede Başka Neler Olmalı? Kullanıcıların sitede daha fazla kalması, hemen çıkma oranının düşmesi ve içeriklerin zenginleşmesi için repliklerin yanına daha başka neler ekleyebilirim? (Örn: Film testleri, haftalık sinema bültenleri, üyelik sistemi vb.)SEO ve Tasarım: Genel UX/UI tasarımı ile mobil uyumluluk hakkında ilk izlenimleriniz nelerdir? İşin mutfağından gelen, bu alanda kendini kanıtlamış forum üyelerinin ve seocuların değerli yorumlarını, kritiklerini sabırsızlıkla bekliyorum.Vakit ayıran herkese şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar dilerim!