Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli yorumlarınız ve detaylı incelemeniz için çok teşekkür ederiz.

Özellikle bahsettiğiniz “hazır kurallar” konusu Heimwall’ı geliştirirken en fazla önem verdiğimiz noktalardan biriydi.

Kullanıcının yüzlerce farklı güvenlik ayarı arasında kaybolması yerine, Netinternet altyapısında yıllardır karşılaştığımız saldırı tiplerinden edindiğimiz tecrübeyi mümkün olduğunca otomatik şekilde sisteme aktarmaya çalışıyoruz.

Saldırılar ve yeni yöntemler tarafında da sistem sürekli geliştiriliyor. Tespit ettiğimiz yeni saldırı modellerini analiz ederek koruma katmanlarına ve yönetilen kurallara ekliyoruz. Bunun yanında daha ileri seviye kullanıcılar için özel WAF ve firewall kuralları oluşturma imkânı da bulunuyor.

Amacımız Heimwall’ı sadece bir DDoS/WAF ürünü değil, CDN, güvenlik, performans ve trafik yönetimini tek noktadan mümkün olduğunca sade şekilde yönetebileceğiniz bir platform haline getirmek.

Ben de geçen gün bir web sitesinin yarım saniyede açıldığını şans eseri HEIMWALL dan öğrendim hemen ne zaman zaman yükselmiş bulup yapılan hatayı geri aldım ve durum alt kısımda;

Bu sistem 2021 yılından bu yana kapalı betayı da sayarsak 6 yıldır geliştiriliyor artık bir WAF olmaktan çıktı tam bir edge security platform haline geldi. Tüm özellikleri müşterilerimizin talepleri doğrultusunda yaptık hiçbir kendi yorumumuz yoktur.

Güzel geri bildiriminiz için tekrar teşekkür ederiz. Ekip arkadaşımız İsmail'e teşekkürünüzü ayrıca ileteceğim. 🙂
Çok teşekkür ederim.Konu açıldı saldırı geldi ve anında işlem gerçekleşti .