Daeky adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı siteyi aylık 75 TL domain ücretiyle kendim kurabilirken başka birinin bundan 10k ceplemesi sorun kendi yaptığı bir eylemde yok örneğin ben 800-1000 arasına freelance olarak backend veya özel olarak frontend yazıyorum sıfırdan ben sıfırdan yazarken böyle ücretlere yapıyorum kendi bilgimle adamın yaptığı tek şey wordpress teması yerleştirip yazılarını oynamak bunun için yapabileceğim birşey var mı diyorum sektör hakkında bilgim var ama bu fahiş fiyatlar çok saçma
Sıfırdan backend yazıyorum, front-end yazıyorum 800-1000 liraya diyebilen ve piyasayı öldüren biri için 10.000Tl gücendirir tabi. Senin gibi 800-1000 liraya iş yapanlar hakkında da yüzlerce konu açılıyor bu forumda denk gelmişsindir

Not: Yapılan siteyi ve bi kaç ekran görüntüsünü gördüm. Bu kadar kızmakta, sinirlenmekte hakkınız var. Kendinizi ifade ediş şekliniz hatalı olduğu için herkes otomatikmen size bilenmiş. Fakat ben görsem ki babamı böyle işletmişler bende sinirlenirdim

Gerçektende 2 fotoğraf ekleyip,2 yazı değiştirip bu paranın kazanılması güzel iş. Böyle işler geldiğinde bize de paslayın hocam @AlaskaMedya; , kolay kazancı severim bende. Wordpress kurulum, tema & eklenti kurulum işlerini bizde yapıyoruz, ne yaptığımız iş böyle, nede verdiğimiz fiyat. Fotoğrafları yüklemeyi unutmamanız iyi olmuş )))))