Selamlar, ben geçen sene hostarmada ile bu soruna çözüm buldum.
Cpanelden çok vazgeçmek istemedim ama vazgeçecek olsam da burtinet tercih edecektim.

Hostarmada plan : Tıklayın

Burtinet Direct admin plan : Tıklayın

Benim hostarmada seçme nedenim wordpress tarafında ki bir çok kullanıcımı özel yazılıma taşıdım bu nedenle yoğun bir kullanım söz konusu değil ayrıca kendi panelimi yaptım api erişimi ile eposta otmasyonlarımı ve bazı epostalarımı barındırmak için de kullanıyorum yıllık paket ile 2500 TL vermiştim sanırım gayet memnunum. Burtinet yorumları ve müşterileri genel olarak memnun bu nedenle f/p olarak ilk sıramdaydı.

Bir diğer alternatif seçenek ise siteground sanırım kullandığım en iyi firma ilk yıl fiyatları uygun ancak sonraki yıllar da acayip zam yapıyorlar. Fakat sistemlerinde cpanel yerine kendi panelleri var (hostingerin hpaneli gibi düşünebilirsiniz.)
1 senelik kullanım için çok avantajlı 7/24 anlık görüşebildiğin müşteri temsilcileri ayrıca shared hosting plan alsanız bile her kullanıcıya ayrı erişim verebiliyorsunuz whm gibi.

Belki 1 sene burayı kullanıp sonraki sene de başka firmaya taşıma yapabilirsiniz.

Siteground plan : Tıklayın

Müşteri sayınıza göre tamamen bir sunucu da kullanabilirsiniz bu da bambaşka bir seçenek