valla ne diyeyim hocam, konunda sanki sorunların varmış herşey üst üste binmiş anlamsız geliyor gibiydi veya ben öyle anladım
hiçbir sorunun olmadığını düşünüyorsan ozaman sen mutlusun,💐😁😁 herkesin istediği şey ama halen diyorum bence sırf muhabbet için psikolog bi gidin , en azından buraya yazdığınız yazıyı ona anlatsanız oda yeter. sonrası suyun yolunu bulduğu gibi gider
Şöyle izah edeyim, belirli bir dönem yaşıyor insanlar. Bazen bazı evrimlerden geçiyoruz, bir şekilde su gibi yolumuzu buluyoruz. Bende bir evre geçiriyorum, ve kabuğumu kırarken veya kırmaya başlamışken hikayemi anlatmak istedim.
Güzel bir işim, ve konuştuğum sohbetim olan bir sürü insan var. Sadece bazen bilinçli olarak insanlardan uzak durmayı kendime tercih ediyorum. Bazen kafam gerçekten almıyor insanları. Şuan bu evredeyim, o yüzden bu ruh halim şuan bu yalnızlığım ile ilgili yazdıklarım belki şu anki beni resmediyordur.
Ama ilerde bende ki ben değişebilir. Hayat bu bizleri bir yere sürüklerken bir şeyler yaşıyoruz acı veya tatlı onları da bazen paylaşmak istiyoruz. İnce düşünceniz içinde bilhassa teşekkür ederim.