kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yükselen petrol kalıcı olarak aşağı düşmüyor.
Düşmeyeceğini halk biliyor
Doların şuanda düşük olduğunu ve yükseleceğeini'de biliyor.

Güven kaybettiğinde , kontrolü kaybedersin.
Sürekli halkın suçlanmasını ben doğru bulmuyorum , Evet halk bu tarz dönemleri fırsatçılığa çeviriyor fakat bunun sorumlusu halk değil.

Ekonomi kötü olduğu için fırsatçılık meydana çıkıyor.
Sebep sonuç sırasını karıştırmamak lazım : )
insanlar yarının ne olacağını bilmiyor para eriyor alım gücü düşüyor anlıyorum görüyorum hepimiz yaşıyoruz hepimiz gemideyiz zaten hocam. Ama sonuç da biz kendi kendimize yapıyoruz ülkenin keşke her yerin den altın mış, petrolmüş, doğal gazmış falan değerli yataklar olsa da ülke rahatlasa diyeceğim de yine vatandaşa kuruş düşmez de neyse. İkimiz de haklıyız ikimiz de aynı şeyi söylüyoruz da sen farklı ben farklı bakıyorum sadece halk ülke kötü yönetiliyor ekonomi kötü sonumuz ne olacak belli değil üretim yok doları tutmaya çalışıyorlar dolar bir yükselir ise sorun dolar yükselecek mi illaki kaçınılmaz son olarak bekliyoruz hepimiz. Ama mantık ben kendimi koruyayım nasıl olsa dolar yükselecek yok maliyet artacak yok işçilik artacak yok askeri ücrete zam gelecek diyerek durmadan fiyatları yükselten bizler oluyoruz devlet yada hükümet değilki o yüzden suçlu biziz devamlı bir döngüye soktuk gidiyor öyle durmadan bir canavar yarattık kendi kendini besleyen yani halk demeyim halk mağdur oluyor aslında da bu üretim ağımı desem daha doğru olur sorun oradan başlıyor daha güzel iyi bir hayatı hak ediyor herkes ama ne yazık ki olmuyor