FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben daha özellikle dizüstü bilgisayar konusunda forumlarda gömülmeyen cihaz görmedim. 😂 Aynı durum araç konusunda da vardır. Milyonluk üst segment araçlar bile yerden yere vurulur. İhtiyacınıza yönelik ilerlemeniz kritik bir nokta. Önce ihtiyaçlarınızı belirleyin sonrasında satın alın derim.

Hocam Mac işletim sistemi bile değil. Cihazın ismi "Macbook" işletim sistemi "MacOS". Telefon olanı "iOS". MacOS "Unix" tabanlı bir işletim sistemi ve lisanslı hakiki Unix'tir kendileri. Her ne kadar Apple politikalarına karşı çıksam da ARM işlemci tabanında böyle bir performansı, stabiliteyi bu fiyatlara bulabileceğiniz başka bir alternatif marka model şuanda yok. Gönlüm Linux'da yatar ama o ayrı konu. 🙂
sadece ios tabanlı bir kaç uygulama açabilirsin hocam. hadi onu geçtim diyelim sistemi özelleştiremezsin. windows gibi kırpamazsın kendine özel yapamazsın. bunları da geçtim ben hayatımda hiç ios sistemini kullanarak FBI yı hackleyen birini duymadım . ne varsa windowsta var. zaten vereceğin 40 bin tl seni performans sorunlarından kurtarıcak. performans derdin olmayacak ki . en basiti yengenin işten sonra canı bir oyun oynamak istedi diyelim. Exe açamıyorsun . Gidip mac alınca video izlemek için bile ayrı para vermen gerekiyor. Video izleme programı lisansı alıyorsun ::. korsan oyun mu ? düşünme bile. 1 saatlik minecraft 100 tl ödemen şart . benim düşüncem .normal pc al .içine hem windows hem linux kur. o an ne lazımsa biostan onu aç . bu kadar basit hocam .