Site adresi: Site Adresi PM ile verilecek.
Site satış fiyatı: 25.000 TL
Sitenin aylık getirisi: YOK Sitenin açılış tarihi: 12.09.2026 DA / PA Değerleri:5/26 Kategori / sitenin içeriği: Teknoloji Haberleri
Günlük hit sayısı: 0 Ziyaretçi kaynağı: 0 Domainin yaşı: 183 GÜN Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Sınırlamalar Yok Hosting dahil mi?: Hayır Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Dahil Değil Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Yok Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:
Anahtar teslim sitedir. .com kaliteli bir alan adına sahip site wordpress altyapısı ile oluşturulup JNEWS teması kullanılmıştır lisanslı şekilde. Jnews teması komple editlenmiştir zaten siteyi görünce anlarsınız. Arka planda otomasyon olarak haber üretmektedir tüm haberler zamanlamalı olarak yayınlanır kesinlikle orjinal haber olarak yayınlanır Yapay zeka ile yayınlanan içerikler ile karıştırılmamalı. Google NEWS ve Discover hedeflenerek tüm optimizasyonlar yapılmıştır.
Siteyi aldığınızda JNEWS lisans dahil edilmeyecektir. Size gerekli olan şey JNEWS lisansı ve bir Claude api olacaktır. Başka hiç bir şey yapmadan içeriklerin yayınlanmasını izleyeceksiniz siteyi yönetmenize gerek bile kalmayacak.
Bu site kimler için uygun?- Zamanı olmayan site ile ilgilenemeyecek kişiler
- İlerleyen süreçte tanıtım yazısı, backlink satışı yaparak gelir elde etmek isteyenler.
- Adsense gelir elde etmek isteyenler.
Not: Yukarıda bahsi geçen Google News ve DİSCOVER hedeflenmektedir söyleminin bir garantisi yoktur. Not: Tespitlerim sonucunda alan adının çok hor kullandığını fark ettim 12.09.2026 tarihi itibariyle gerekli müdahaleleri yaptım, iyileştirme süreci başlatılmıştır. Yaklaşık 1 ay sürecek bir süreç içerisinde her şeyin düzeleceğini düşünüyorum. Gelişmeleri haberdar edeceğim buradan. Bu süre içerisinde satış durdurulmuş olup, satış konusu ise aktif tutulacaktır.