1.Yerel Sürücüden Veri Kurtarma Yazılımı Çalıştırın:1. Çözüm (Yerel Disk).OneDrive bilgisayarınızda eşitleme yapıyorduysa, dosyaların fiziksel bir kopyası sabit diskinizde (C:UsersKullanıcıAdıOneDrive) yer alıyordu. Buluttan silinse bile disk sektörlerinden hemen silinmezler:Recuva, EaseUS Data Recovery veya Microsoft’un resmi aracı olan Windows File Recovery yazılımını kullanın.Tarama hedefi olarak doğrudan kullanıcı klasörünüzün altındaki OneDrive dizinini gösterin.Bulunan dosyaları farklı bir sürücüye (örneğin harici bir USB belleğe) kurtarın.Doğrulama: Kurtarılan dosyaların açılıp açılmadığını ve bozulma (corruption) olup olmadığını kontrol edin.

2.Microsoft Destek Ekibine Acil Bildirim Açın (İlk 14 Gün):2. Çözüm (Bulut Yedekleri).Microsoft, sunucu tarafında veri tabanı ve depolama anlık görüntülerini (snapshot) genellikle 14 gün boyunca saklar.onedrive.live.com adresine girin, sağ üstteki soru işareti simgesinden OneDrive Desteğine E-posta Gönderin seçeneğini seçin.Durumu özetleyin: "Depolama alanı dolduğu için temizlik yaparken yanlışlıkla tüm verilerimi sildim, çöp kutusu da boşaltıldı. Verilerimin sunucu tarafındaki geçmiş yedekten kurtarılmasını talep ediyorum."İş veya okul hesabıysa, kurumunuzun Microsoft 365 Yöneticisi doğrudan Yönetim Merkezi üzerinden Microsoft Support bileti açmalıdır.Doğrulama: Microsoft destek ekibinden gelecek geri dönüş e-postasında kurtarma operasyonunun başlatılıp başlatılamadığı belirtilecektir.

3.Diğer Eşitlenmiş Cihazları Çevrimdışı İnceleyin:3. Çözüm (Alternatif Depolama).Eğer OneDrive hesabınızın bağlı olduğu ikincil bir cihaz (eski laptop, tablet veya iş bilgisayarı) varsa ve bu cihaz son silme işleminden sonra internete bağlanmadıysa:O cihazı asla internete bağlamadan açın (Wi-Fi'ı kapatın veya Ethernet kablosunu çekin).Cihazdaki yerel OneDrive klasörüne girip dosyaları hemen harici bir belleğe kopyalayın.Doğrulama: İnternet bağlantısı olmadan kopyalanan dosyaların harici bellekte eksiksiz olduğunu teyit edin.