Aylardır denemeler çalışmalar yapıyorum onlarca reklamlar, konular görüyorum herkes otomasyon ile kazanç vaadleri veriyor ama ben henüz %100 otomasyon ile kendi adıma kazanç göremedim.

Aslında AI otomasyon ile yapıldığı söylenen uzun video kanalların neredeyse tamamı insan eli değmiş hissiyatı veriyor. Videolara bakıldığında sayısal efektler, AI olmayan videolar ve görseller insan elinden çıkmış gibi kurgu montaj AI bunları yapamaz demiyorum ama çok ciddi süreçlerden geçmesi gerek. Buda ciddi bir maliyet çıkartıyor ortaya.

Otomasyon dediğiniz şey ne kadar otomasyon ? Ben bir programcı yazılımcıyım herhangi bir işi otomasyona döktüğümde bunu tamamen programın el değmeden %100 yapmasını isterim ve öyle kurgularım ama sanıyorum ki AI ile YT otomasyonu konusunda işler böyle değil otomasyon adı altında sanki para kazanmak bir tıklama kadar kolaymış gibi gösterilmeye çalışılıyor. Çünkü işin arka planını deneyimleyince bu işin böyle olmadığını görebiliyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum ?