yazdıkların zaten seni ele veriyor
1- performansın ram ve işlemciye bağlı olduğunu benden daha iyi biliyorsun
2- 1 haftalık test etmek yerine parası neyse verip test edebilirsin beleş aramak yerine ücreti ile deneyebilirsin.
3- VDS aldığın zaman zaten windows kurarak bahsettiğin herşeyi kurabilirsin kullandığın yapay zekan sana söylesin detaylı bilgi versin bu kafada birinin yazılım bilgisi olduğunu bile düşünmüyorum
4- Empati bir yetenek değildir çünkü karşıda ki kişiyi anlamak için normal bir insan olduktan sonra ekstra yeteneğe ihtiyaç yoktur. Bende sizin bu beleşçiliğinizi empati ettim ve karakterinizi çözdüm.
şimdi dilediğin gibi inkar etmeye devam edebilirsin
Benim paramı verip vermememden sana ne? Konu zaten 1 haftalık deneme vds parasını verip vermeyeceğim seni neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım.
Ayrıca yazdıklarından benim yazılım bilgimi ölçmeye çalışman da ayrı komik. VDS'de Windows kurup yapay zekaya kurdurursun seviyesinde bir şey sormuyorum. Node.js, PostgreSQL, Docker ve root erişimi olan bir Linux sunucu arıyorum.
Deneme vermek istemiyorsan vermezsin, ücretli teklifin varsa verirsin. Kimse senden bedava sunucu dilenmiyor. Konunun altında gelip kişilik analizi yapmana da gerek yok. Bilgi paylaşacaksan paylaş, teklifin varsa teklifini yaz;
gerisi gerçekten seni ilgilendirmiyor.