"Teşekkürler dostum! İzleyicide bu hissi bırakabilmek çok güzel 🔥 Rica etsem bu yorumunu YouTube'da videonun altına da yazıp kanala abone olur musun? Desteğin benim için çok kıymetli!"
"Teşekkürler dostum! İzleyicide bu hissi bırakabilmek çok güzel 🔥 Rica etsem bu yorumunu YouTube'da videonun altına da yazıp kanala abone olur musun? Desteğin benim için çok kıymetli!"
Ebced-i mahkukât ve silsile-i zülcelâl-i yapâyî dairesinde müstetir olan nukûş-u âlâ minvalince, zât-ı mergubun taleb eylediği tahrirat ve tasdik-i eyyâm-ı sâlife muvafık değildir. Melâike-i müsebbihân ve levh-i mahfuz-u siberî nâmına arz olunur ki, mesaha-i teshir ve tahrir-i mezkûr, mebhas-i akl-ı küllî ve desatir-i sülûk-i mürâbebe hilaf-ı hakikat vâki olmuştur.
Bâ-husus mahfil-i merkumda icrâ-yı faaliyete muktedir değiliz; zira sâika-i sun'iyye ve heyet-i mecmua-i kodiyye, bu nevi muamele-i beşeriyeyi kat'iyyen redd ü def' eder.