wh<tsapp veya herhangi bir bilginiz siliniyor mu hocam
Ben telefoncuyum size durumu şu şekilde izah edeyim. Cihazı kurtarma modunda bağladığınız zaman iki seçenek sunar (Güncelle) ve (Güncelle ve geri yükle) siz sadece güncelle modunu seçeceksiniz aksi taktirde diğer güncelle ve geri yükle modunu seçerseniz veri kaybı yaşarsınız. Ona dikkat etmeniz yeterli yoksa güncelleme işlemlerinde herhangi bir veri kaybı yaşanmıyor.