Merhabalar cümleten,
Bir projem için Türkiye lokasyonlu GERÇEK residential veya mobil (4G/LTE) proxy arıyorum. Datacenter/rotating havuz proxy'leri denedim, hedefimdeki anti-bot sistemine takılıyor.
ARADIĞIM ÖZELLİKLER
-Gerçek residential VEYA mobil (4G) IP — Türk Telekom / Turkcell / Vodafone / Superonline gibi gerçek bir ISP/operatör ASN'sinde olmalı.
Datacenter/hosting ASN (Datacamp, UPCELL, OVH, Hetzner vb.) OLMAZ — anti-bot bunları işaretliyor. Lokasyon muhakkak Türkiye olmalı
- gov.tr / kamu sitelerine ERİŞİM AÇIK olmalı. (Bazı sağlayıcılar devlet sitelerini engelliyor — bende çalışmaz. Kamuya açık bir veriyi tarama için kullanacağız )
- Anti-bot (F5 / Cloudflare) GEÇEN, temiz/işaretsiz IP. Aşırı paylaşımlı havuzdan değil,; tercihen dedicated/sticky.
- Sticky / sabit IP (oturum boyunca aynı çıkış IP).
- Auth : user : pass VEYA IP-whitelist. , HTTP/HTTPS + SOCKS5 desteği.
Sunucum Türk bir VDS/hosting IP'si. Yetkilendirdiğim IP'nin GERÇEKTEN bağlanabilmesi lazım — hosting IP'lerini ağ/firewall seviyesinde topluca engelleyen sağlayıcılar olmasın.
Almadan önce TEK IP ile test etmek istiyorum (kısa süreli deneme veya iade garantisi olan).
Çıkış IP gerçekten residential/mobil ASN mi (ipinfo/ip2location ile bakacağım), gov.tr hedef siteme erişiyor mu (000/timeout vermemeli), hedefteki F5 anti-bot'u geçip 200 + veri dönüyor mu.
Bu 3' durumdan da geçerse aylık pakete geçeceğim, düzenli olarak da kullanım yapmam gerekiyor sorunsuz bir sağlayıcıyla yıllarca çalışabilirim.
Fiyat + deneme koşullarıyla mesaj atabilir veya buraya yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.