Evet Flow dışarıya api vermediği için arayüzü takip etmek bazen zor olabiliyor. Bunu deneyimledim ama yine de diğer platformların api ücretlerini görünce, sistemi güncel tutmak daha kârlı geldi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
Buna kesinlikle katılıyorum. Hatta eğer birazcık aksanınız varsa bizzat kendiniz seslendirebilirsiniz.
Türkçe de olur Türkçe senaryo yazıp seslendirmekte mantıklı. Sadece kazanç oranları daha düşük oluyor.
Aslında problem yasatacagini düşünmüyorum Low effort kategorisine girmiyor çünkü. Nitekim yine araçlar kullanıyoruz sadece bunu otomatize ediyoruz. Ben şimdiye kadar problem yaşamadım. Ama dediğiniz gibi ufak tefek yöntemler süreci gelistirebilir. Stok görseller, B-Roll içerikler, uygun ses efektleri. Bu sistemi kurarken amacım YouTube otomasyonu kurmak değildi aslında. Bu tarz hiçbir şeye karışmadan işleyen sistemler sizin de dile getirdiğiniz gibi pek randımanlı olmayabiliyor. En mantıklısı işi yarı otomatik hale getirmek tıpkı bu sistemdeki gibi. Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.
rica ederim. Otomasyon için c# öneririm (selenium vb. değil). Video oluşturmak için neredeyse hiçbir zaman ai'ye ihtiyaç kalmayabilir. Sadece tutabilecek bir fikir ve kodlama yeterli.