Yani bunun masaüstü versiyonunu video ve görsel oluşturup sahneleyip editleyen halini yaptım seslerde elevenlabs sesleri istersen clone da ekleniyor ama flow kullandığın sürece görseller hataya düştüğü sürece çok para edeceğini sanmıyorum flow sürekli güncelleme yapıyor ve stabil üretmiyor sürekli denemek zorunda kalıyorsunuz. Bende 1 saatte bir video çıkarıyorum ortalama satmak yerine içerik üretip youtubede izlettirebilirsen daha çok kazanırsın.
Evet Flow dışarıya api vermediği için arayüzü takip etmek bazen zor olabiliyor. Bunu deneyimledim ama yine de diğer platformların api ücretlerini görünce, sistemi güncel tutmak daha kârlı geldi. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.
hocam elevenlabs yanında biz de 1 dakikalık kendi sesimizi eklesek ve bizim sesimizden hikayeyi uygun tonda anlatsa daha makul. elevenlabs maliyeti de olmaz ve yt daha özgün algılayacaktır.
buna benzer eklentiler mevcut, ama ne hikmetse ben izlenim alamadım
Buna kesinlikle katılıyorum. Hatta eğer birazcık aksanınız varsa bizzat kendiniz seslendirebilirsiniz.
Türkçe de olur Türkçe senaryo yazıp seslendirmekte mantıklı. Sadece kazanç oranları daha düşük oluyor.
Tamamen ai gibi görünüyor. insan katkısı az olduğu için kanal sıkıntı yaşayabilir. Aralara random ve ilgili kısa sesler eklemek, stock görseller kullanmak vb. mantıklı olabilir. 3-5 dakikalık videolarla trend olup milyonlar izlenenler böyle yapıyor. Sadece chat konuşmalarını bu şekilde yayınlayan ünlü bir kanal vardı. Ayrıca Youtube için bu kadar uğraşmayın arkadaşlar. Bedava ve otomasyona dayalı birçok içerik fikri var. Çoğu zaman ai kullanmak bile gerekmiyor. Örnekteki uzun video 1 ayda 1K izlenirse çok şanslısınızdır. Bence bu uğraş ilerisi için bir deneyim çalışması olur.
Aslında problem yasatacagini düşünmüyorum Low effort kategorisine girmiyor çünkü. Nitekim yine araçlar kullanıyoruz sadece bunu otomatize ediyoruz. Ben şimdiye kadar problem yaşamadım. Ama dediğiniz gibi ufak tefek yöntemler süreci gelistirebilir. Stok görseller, B-Roll içerikler, uygun ses efektleri. Bu sistemi kurarken amacım YouTube otomasyonu kurmak değildi aslında. Bu tarz hiçbir şeye karışmadan işleyen sistemler sizin de dile getirdiğiniz gibi pek randımanlı olmayabiliyor. En mantıklısı işi yarı otomatik hale getirmek tıpkı bu sistemdeki gibi. Çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için.