phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer sürekli aynı/benzer arkaplan , animasyonlar, renk sepeti kullanılıyorsa bu tür sorunlar yaşanabilir. Yerleşimleri dahi her videoda farklı yapmayı deneyin. Örneğin bir çocuk soldan 400px bir yerde şarkı söylüyorsa diğer videoda 600px sol ve 50 px bottomdan uzak şarkı söylesin. Ayrıca başlıklar, etiketler, açıklamalar da tekrar etmesin. Tek bir şablon yerine her videoda farklı şablon kullanın. Youtube bu kadar emek ve masrafa değecek bir platform değil. Ben olsam bu kadar zahmetli işlere girmez veya randomizasyon üzerine kurulu otomasyonlar yapardım.
Hocam videoların hiçbir şeyleri aynı değil. Yapay zeka ile tespit ediyorlarmış. Berbat bir yapay zeka sistemleri var. Tekel olmanın sıkıntısı işte. İstedikleri gibi at koşturuyorlar.

RamazanAYDIN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim 16 yıllık kanalımı h kapattılar geri açamadım 4 tane vidoemda telif hakkı varmış ama kendi içeriğimde birisi sahte telif atmış youtube araştırmadan kanal kapatıyor
Araştırmama konusunda %100 haklısınız. Uyarı dahi vermeden ceza verdiler bana. Üstelik sizinle iletişime geçen kişiler de kara cahil maalesef. Ne yardımcı oluyorlar ne doğru düzgün açıklama var. Copy-paste mesajlar dönüp duruyor.