Vaktiniz varsa Videonun 16:00 dakikasında Grok Bot mı bahsediyor anlattığına göre işleri yaptırmak için bot kiralıyormuşsunuz aynı çalışan gibi ve tüm bot başınada yönetici bot ekleyebiliyormuşsunuz Video yapanlar Amerikada yaşadıkları için Türkçeleri biraz bozuk bende yabancı terimleri pek anlamıyorum. Acaba açıklama imkanınız varmıdır?
Hocam işteyim, video açılmıyor hiç bende giriş olmadığından. Akşam eve geçince inceleyeyim. Grok bot olayını bilmiyorum, fakat genelde antrophic orkestra şefi alt ajanlar onlara göre komutlar veya yaptırmak istediğiniz ajanlar vb. gibi düşünebilirsiniz, yani kurgu size kalmış en mantıklı süreci yönetmek için bütün her şeyi anlatıp json ayarlaya kaydedip ona göre ilerliyor. Mesela skill dosyasını kurdurdunuz ya ayarlatmazsanız onu kullanmaya biliyor, gidip skill dosyası altına değil de libraries altına kaydediyor özel çağırmanız lazım veya skiller için çağırma isimleri yazılıyor böyle yazınca gelsin vb. gibi her şey önemli aslında bende sonradan öğrendim. Yoksa skilleri yüklersin çalışıyor diye düşünürsün daha iyi çıktı vb. için ama çalışmıyordur işe yaramaz yani.