FHO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam caveman, ponytail vb. skillere bakın işe yarıyor. Bende 20x claude var bende bile doluyordu fakat bu token tasarrufu ve işleri hızlandıran daha iyi çalıştıran skiller ile baya tasarruf sağlanıyor açıkıçası. Diğer bir konu sohbeti çok uzun tutmayın, 1-2 gün tutun sonra o sohbeti arşivleyin yenisini açtırın tabi ben vs code de bunu yapıyorum, diğer bir konu da MAX da çalıştırın ultracode açmayın workflow çok harcıyor projenize göre 5 ile 100 ajana kadar gönderip kontrol mekanizması kurabiliyor JSON tarafında workflow yazmadan siz istemeden açmamalarını söyleyin. Uygun skiller ile tekrardan hep tarama yapmadan projeleri devam edebiliyorsunuz 2 ay öncesine kadar benimde çok hızlı doluyordu bu tarz skill ve yöntemlerle %50 ye yakın avantaj sağladım sizin de denemenizi tavsiye ederim.
Vaktiniz varsa Videonun 16:00 dakikasında Grok Bot mı bahsediyor anlattığına göre işleri yaptırmak için bot kiralıyormuşsunuz aynı çalışan gibi ve tüm bot başınada yönetici bot ekleyebiliyormuşsunuz Video yapanlar Amerikada yaşadıkları için Türkçeleri biraz bozuk bende yabancı terimleri pek anlamıyorum. Acaba açıklama imkanınız varmıdır?