Merhaba, mesaj kutunuz dolu olduğu için buraya yazıyorum. Aynı işi önce kendi Hepsiburada mağazamda yaptım (806 ürün): 667 üründe galeri ortalamasını 2,8'den 7,8 kareye çıkardım, 542 üründe kategori özelliklerini doldurdum.
Çalışma şekli: Trendyol'da Hesap Bilgilerim > Entegrasyon Bilgileri'nden ürettiğiniz API anahtarıyla kendi hesabınızda çalışıyorum; panel şifresi istemiyorum, iş bitince anahtarı siliyorsunuz. Yapay zekâ görseli koymuyorum: elinizdeki fotoğrafları doğru ürüne ve doğru sırayla galeriye yerleştiriyorum, ölçü/malzeme/renk özelliklerini kategori şablonuna giriyorum.
Ürün başı 60 TL yerine paketle çalışıyorum: 100 ürüne kadar 4.900 TL, 500 ürüne kadar 9.900 TL (+KDV, e-arşiv fatura). İlk 10 mağazaya yarı fiyat: 2.450 / 4.950 TL. Teslim 48 saat; doluluk ölçülebilir biçimde yükselmezse iade.
İşi henüz vermediyseniz mağaza linkinizi buraya ya da özelden bırakın; 24 saat içinde ücretsiz skor kartınızı göndereyim (tek görselli ürün yüzdesi, özellik doluluk oranı, en zayıf 10 ürün). Kartı görüp karar verirsiniz. Muhammet Çay — vitrinskoru.com — WhatsApp 0538 054 55 53