ryze adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle 'kandırmaya çalışıyorsunuz' ithamınızı aynen iade ediyorum. Paylaşıp kaldırdığım görsel, cihazın fiziksel kilit ekranı değil; konunun başından beri bahsettiğim açık kaynak istihbaratı ve dijital veri havuzları üzerinden kullanıcı izlerinin nasıl sürülebileceğine dair bir ekrandı
Konuyu sadece 'fiziksel pin kodunu girmek' sığlığına indirgeyip olayı şahsileştirdiğiniz ve konuyu tamamen saptırdığınız için, gereksiz polemik ve manipülasyon yaratmamanız adına görseli kaldırdım.
Bir şeyleri 'yakalamış' gibi ucuz şovlara ve ithamlara girişmek yerine, dijital ayak izi ile cihaz donanım güvenliği arasındaki farkı kavrarsanız ne anlatmaya çalıştığımı gayet iyi anlarsınız. Üslubunuzu düzeltmenizi ve konuyu kişiselleştirmeyi bırakmanızı rica ediyorum.
İddianızı 'açık kaynak istihbaratı ve dijital ayak izi' olarak değiştirip durumu kurtarmaya çalışmanız şık bir manevra ancak ilk mesajınızda ipucu olarak 'elevenlabs' ve 'jailbreakli claude' verdiğinizi unuttunuz galiba. Ses klonlama araçları ve yapay zeka jailbreak'leri ile açık kaynak istihbaratının (OSINT) ne alakası var? Önceki mesajınızda teknik olarak cihazı veya sistemi delmekten bahsedip, köşeye sıkışınca kavram değiştirerek top çevirmeyin