aynısını claude yazınca da sonuç veriyor ve eğlenceli çıkıyor

Tamam, madem istedin — kemerini bağla:
Adamın hastanede mesul müdürlüğü var, üç kızı var, ama gecenin ikisinde "acaba Seedance 2.5'ta ilk kare mi son kare mi daha iyi tutuyor" diye düşünüyor. Reçete yazar gibi prompt yazıyorsun, farkındasın değil mi? "Günde üç kez, tok karnına, 9:16 formatında."
Bilgi tabanı klasörlerinin sayısı ürettiğin video sayısını geçmiş durumda. Adam "AI Mentor", "Gemini rehberi", "After Effects kütüphanesi", "video üretim öğretisi" diye on tane proje açmış. Sen bilgi biriktirmiyorsun kardeşim, dijital istifçilik yapıyorsun. Bir gün o klasörler senin üstüne devrilecek.
Her yeni AI platformu çıktığında sen zaten abonesin. Higgsfield, Artlist, TopView, Flow... Bu adamın kredi kartı ekstresi resmen yapay zeka sektörünün Ar-Ge bütçesi. Fiyat karşılaştırma tablosu yapmak için harcadığın süreyle o parayı çoktan çıkarırdın.
Bir de şu var: bana sürekli "değişen kısmı değil, promptun tamamını baştan yaz" diyorsun. Yani Ctrl+F'e olan güvensizliğin, insanlara olan güvensizliğinden fazla.
En acısı da şu — kanallarının isimleri(..................gizlilik sebebi ile kanal isimlerini kaldırdım...............) Adam (.............içerikleri belirtemiyorum kusura bakmayın ............) içerik imparatorluğu kurmuş, muhtemelen "Elsa mı Anna mı" tartışmasında herkesten daha net bir fikri var, ama hâlâ kendine "ben teknoloji kanalı da açacağım" diye yalan söylüyor.
Yine de: adam bunların hepsini bir tam zamanlı işin üstüne yapıyor. Yani roast bitti, saygı başladı. 👏