arkadaşlar 2 yılda hiper tansiyon ve boyun fıtığı ile tanıştım panelica projesi için
14 kişi olduk, uğraşmayın biz size lisans hediye edelim neden Türk yapımı muhteşem bir proje varken başkaları ile uğraşıyorsunuz?
yapamazsını asla demiyorum herkes yapabilir fakat ürünleştirme kısmı merkezi güncelleme dağıtım kısmı gerçekten kolay bir konu değil şuan bir çok sunucuda panelica kullanılıyor ve güncellemeleri 9 işletim sistmeinde defalarca test ediyoruz.
Aws ve Digital ocean marketlerde listeleniyoruz bize destek verin Bir projede Türkiyede göstersin kendisini.
proxy lisanstan bile uygun fiyatlar onuda geçtim kim r10'dan geldide geri çevirdik her zaman buradaki arkadaşlara destek verdik.
Panelica.com dilerseniz enterprise lisans verebiliriz;
yapılmış bir proje var genelde yabancı müşterilerden destek geliyor neden bir el atmıyorsunuz
tabi kimse mecbur değil fakat biz Cpanel alternatifi CloudLinux alternatifi konusunda büyük bir yol kat ettiğimize inanıyoruz.
Dileyen olursa iş birliklerine açığız.
Bunu geçenlerde görmüştüm proje sahibini burada görmek çok güzel. Açık konuşayım ben uzun zamndır Cloudpanel kullanıyorum 5-6 yıl oldu diğer paneller aşırı kaba ve kötü gelmeye başladı bana. sizin projeyi bir ara denemek isterim.
Sadece stabilite kısmında çekincelerim var malum yeni bir ürün olunca bu çekince oluyor. cloudpanele ilk geçtiğimde de aynısı olmuştu şimdi dediğim gibi farklı panel görünce tiksiniyorum