Sağ ol
@Yunus;
Haklısın, bu konuyu açmanın hukuki sürece bir katkısı yok. Sen bilirsin, ben de biliyorum. Kararı zaten verdik, avukat tutuldu, tespitler yaptırıldı, haftalık tarama kendi radarımızla çalışıyor ve dosyalar avukatın masasında. Bu konu o sürecin yerine değil, yanına açıldı.
Neden açtım? İki sebep. Birincisi, iyi niyet dönemi bitti ama bunu bir kere de herkesin gözü önünde söylemek istedim; bundan sonra "bilmiyorduk" diyecek kimse kalmasın. İkincisi, burada benim gibi kopyalanan ama ne yapacağını bilmeyen bir sürü arkadaş var. Birilerinin bunu okuyup avukata daha erken gitmesi bile bu konunun karşılığı.
İyi niyet konusunda da haklısın, üzülerek söylüyorum. Yıllarca "yazarız düzeltirler" dedik, düzelten olmadı; olan sadece bize oldu. Karşımızdakine emeğini çaldığı tasarımı nasıl düzelteceğini bile anlatmışız, sen doğru tarif etmişsin. O dönem kapandı.
Zaten bu süreçte senden ciddi bilgi aldım, anlattıkların kararımda gerçekten ağırlık taşıdı.
"Bu işten daha çok para kazanıyorum" kısmına güldüm ama not aldım. Tatilde senin rezervasyonun şimdiden hazır, tazminatlar gelsin de gidelim

Bir kez daha teşekkür ederim.