Merhaba arkadaşlar,
Teknik konular da fikir danışıp çözüm aramak için bir nevi eski google gibi kullanak üzere hangi ai aylık 20 dolarlık paketini tercih edeyim sizce. Kod veya yazılım v.s tarafında işim yok. Tamamen profesyonel yanıtlar, görsel iletebileceğim görseller üzerinden step by step adımlarla teknik konularda özellikle teknoloji alanında yardım edecek en iyi ai hangisidir. Pro versiyonunu tercih edeceğim
Dipnot teklif iletmeyin alış konusu değildir
Ben claude kullanıyorum. Hem vscode eklentisi hem terminal programı efsane. 20 dolarlık paketle kafamdaki tüm projeleri yaptırabiliyorum. En azından mvp'ler çıkıyor. Şuan tavla oyunu yaptırıyorum baya bi ilerledim. Görsel bilgim hiç iyi değildir bu yüzden tüm görselleri ona yaptırdım. Algoritma kısmını da kendisi halletti. Tüm gün test ettim oyunu hiç hatalı bir hamle olmadı. Ayrıca kodların unit testlerini de yazıyor, kodları inceliyorum gayet doğru testler yazmış. Chatgpt de iyidir ama ben claudeyi beğeniyorum. Tabiki az bilgi verince kötü sonuçlar çıkarabiliyor, algoritmadaki eksik kısımları genelde soruyor bazen kendi kafasına göre dolduruyor. Eğer çıkan kodu kontrol ederek ilerlerseniz ve düzeltilmesi gereken yerleri tespit edip nasıl düzelteceğini anlatırsanız o zaman aynen dediğiniz gibi yapıyor.
Chatgpt ile çalışan arkadaşlar neler yaptılar nasıl bir deneyimi var anlatırlarsa daha iyi olur.
Dipnot: bence sizin dipnotu en tepeye büyük harflerle yazmanız lazım. Burası r10