Her hesap değiştiğinizde tokenlerin büyük kısmı önceki hesapta yazılanları anlamaya ve dosyaları incelemeye gidiyor. Teoride mantıklı gözükse de pratikte mantıklı değil malesef.
Teknik olarak dediğiniz olabilir, ben direkt codex desktop içine tanımlayıp oradan kullanıyorum. Content tek olduğu için yine dediğiniz oluyor mu? Bilmediğimden soruyorum düz mantık olarak.
Konuyla alakalımı bilmiyorum pek hocam ama dediğiniz gibi benzeri bir şeyi merak ediyorum bende, 4-5 tane codex hesabı var elimde kullandığım sürekli 5 saatlik sürelerini takip edip ona göre oturum kapat diyip yeni oturum açıyorum 2fa.live üzerinden de tekrar tekrar kod alıp manuel girişler yapmak zorunda kalıyorum bu konuyla ilgili bilginiz varmı
Siz bahsettiiğim şeyin manuelini yapıyorsunuz aslında. Bu dediğim sistemde birkere giriş yapıyorsunuz, sonra o sistem size bir url ve api veriyor onlarla işlem yapıyorsunuz. Program arka planda vds istekleri sırayla hesaplara dağıtıyor. Tekrar tekrar hesaba gir çık yapmıyorsunuz yani.