hocam cihazı hacker hack yaparsa tost makinasının saldırısına uğramak istemem
hocam cihaz en çok bilinen bu alanda 50 milyon artı indirmeli uygulama üzerinden kontrol ediliyor alanında en iyisi en çok kullanılanı. eğer bir hack olayı olursa dünya çapında sanırım 100 milyon artı kullanıcı etkilenir öyle basit değildir sanırım yıllardır yapılan güncellemelerle ama hack derseniz ozaman pc telefon vs hepsinin aynı şekilde hacklenme ihtimali var zaten.
benzer sistemleri duyuyorduk ama efektif çalışmıyorlardı, geliştirmişler demek ki... teşekkürler
başka marka modeller de var bu aldığım şu anlık gayet stabil çalışıyor fiyat performans.
firma ile görüştüm. Onlarca cihazın yüklü olduğunu fakat yüklü olmayan cihazlar için de öğrenme modu olduğunu belittiler. Öğrenme modunda cihazda ilgili tuşu seçip kumandaya basınca IR gelen kodu kaydediyor. Bu şekilde bütün cihazlara uyarlanabilir. Diğer modelleri de inceleyip hafta sonuna kadar almayı düşünüyorum. Bilgi için tekrar teşekkür ederim.
evet hocam aynen öyle mesela benim tv bir türk markası cihazda yok o marka model ama onu çalıştıran başka marka seçtim oldu veya dediğiniz gibi öğrenme modu ile çalışmayan olmayan bir tuşu veya cihazı kopyalayıp onuda çalıştırabiliyorsunuz ve 360 derece kapsama alanı var her marka model de yok cihaz çok hoşuma gitti hayat kolaylaştırıyor.
rica ederim ne demek.