Konu
Youtube'da başarisiz oluyorsaniz, doğru sistemi öğrenin!
08-09-2026, 13:00:17
muqo
YouTube kanalı açtınız ama istediğiniz sonuçları alamıyor musunuz?
Videolarınız izlenmiyor, abone sayınız artmıyor veya ne tür içerikler üretmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz?
Sadece video izleyerek öğrenmek yerine, kendi kanalınız üzerinde uygulamalı olarak çalışarak YouTube'un nasıl işlediğini öğrenmek ister misiniz?
Bu eğitim, YouTube'da istediği başarıyı elde edemeyen, kanalını büyütmekte zorlanan veya sıfırdan doğru bir başlangıç yapmak isteyenler için hazırlanmıştır.
Eğitim boyunca sizinle birebir çalışıyor, kanalınızı sıfırdan kuruyor veya mevcut kanalınızı düzenliyor, gerekli ayarları birlikte yapıyor ve içerik üretim sürecini uygulamalı olarak gösteriyorum.
EĞİTİMDE NELER VAR?
• YouTube kanalı kurma ve gerekli ayarları yapma
• Mevcut kanalı analiz etme ve geliştirme
• İçerik konusu ve niş belirleme
• Video hazırlama ve düzenleme
• YouTube edit mantığını öğrenme
• Yapay zekâ araçlarından içerik üretiminde yararlanma
• Başlık ve açıklama oluşturma
• Dikkat çekici thumbnail hazırlama mantığı
• İzleyicinin dikkatini ilk saniyelerde yakalayan HOOK teknikleri
• İzleyiciyi harekete geçiren CTA teknikleri
• İçerik planlaması ve düzenli üretim sistemi
• Kanal geliştirme stratejileri
• YouTube'un para kazanma sisteminin nasıl çalıştığını öğrenme
SADECE EĞİTİM DEĞİL, HAZIR BİR BAŞLANGIÇ
Sıfırdan başlamak zorunda değilsiniz.
Kanalınızı baştan sona hazırlıyor, gerekli ayarları yapıyor ve başlangıçta kullanabileceğiniz içerikleri de tarafımdan sağlıyorum.
Böylece boş bir kanal açıp ne yapacağınızı düşünmek yerine, hazır bir sistem üzerinden uygulamalı olarak çalışmaya başlayabilirsiniz.
Amacımız sadece bir video hazırlamak değil.
Amacımız YouTube'da içerik üretmeyi, video düzenlemeyi, doğru başlık ve thumbnail kullanmayı, izleyicinin dikkatini çekmeyi ve kanalınızı nasıl geliştirebileceğinizi öğrenmenizi sağlamak.
BİR AYDA 2 BİREBİR GÖRÜŞME
Eğitim kapsamında bir ay içerisinde 2 ayrı birebir görüşme gerçekleştirilir.
Bu görüşmelerin amacı sizi sürekli eğitime bağlı tutmak değil, kanalınızı doğru şekilde kurup çalışır hale getirmek ve sonrasında kendi başınıza devam edebileceğiniz sistemi öğretmektir.
İlk görüşmede:
• Kanal kurulumu ve gerekli ayarlar yapılır.
• Kanalın konusu ve içerik yönü belirlenir.
• İçerik üretim sistemi oluşturulur.
• İlk içeriklerin hazırlık süreci başlatılır.
İkinci görüşmede:
• Hazırlanan içerikler kontrol edilir.
• Video edit ve yayınlama süreci uygulamalı olarak gösterilir.
• Başlık, açıklama ve thumbnail düzenlemeleri yapılır.
• İçerikler yayınlanır.
• Bundan sonraki süreçte kanalın nasıl takip edileceği ve geliştirileceği anlatılır.
Böylece amaç, sadece iki görüşme yapmak değil; bu iki görüşmeyi kullanarak kanalınızı kurmak, ilk içeriklerinizi hazırlamak, yayınlamak ve sonrasında kendi başınıza devam edebileceğiniz bir sistem oluşturmaktır.
NEDEN SADECE 2 GÖRÜŞME?
Çünkü amaç sizi sürekli bir eğitime bağımlı hale getirmek değil.
Kanalınızı kuruyoruz, sistemi oturtuyoruz, ilk içeriklerinizi hazırlıyoruz, yayınlama sürecini gösteriyoruz ve sonrasında kanalınızı nasıl takip edeceğinizi öğretiyoruz.
Yani eğitim sonrasında da kullanabileceğiniz bir çalışma sistemi oluşturuyoruz.
BİREBİR YOUTUBE EĞİTİMİ: 2.000 TL
Kanal kurulumu ve ayarları
2 birebir görüşme
Uygulamalı YouTube eğitimi
Video edit öğrenimi
İçerik üretim süreci
Yapay zekâ ile içerik üretimi
Başlık, açıklama ve thumbnail mantığı
HOOK ve CTA teknikleri
Kanal geliştirme stratejileri
Başlangıç içerikleri
hepsi eğitim kapsamında sunulmaktadır.
Başarı garanti değildir. Ancak doğru sistemi öğrenmek, düzenli içerik üretmek ve izleyicinin dikkatini çekmeyi bilmek YouTube'da ilerleme sürecinde önemli bir avantaj sağlayabilir.
YOUTUBE'DA SONUÇ ALAMIYORSANIZ, SORUN BELKİ DE SİZ DEĞİLSİNİZ
Yanlış içerik seçimi, düzensiz üretim, etkisiz başlıklar, kötü thumbnail, videonun ilk saniyelerinde izleyiciyi kaybetmek veya YouTube'un çalışma mantığını bilmemek kanalınızın gelişmesini zorlaştırabilir.
Bu eğitimde bütün bu noktaları kendi kanalınız üzerinde uygulayarak öğreniyoruz.
Kanalınızı birlikte kuralım, ilk içeriklerinizi birlikte hazırlayalım, yayınlayalım ve sonrasında kendi sisteminizle devam edebileceğiniz bir YouTube düzeni oluşturalım.
Tarih, saat ve detaylı bilgi için WhatsApp:
0533 917 9243
prompttube.com.tr