Hocam bunu uzun uzadıya yazamayacağım ama şuan 90 bin maaş + kendi evim var. Dünyaya yeniden gelsem kralı beni evlendiremez. Üstelik herşeye ekonomik bakmamak gerek. Ülkenin gidişatı da belli. Aklı başında herkes ülkenin uçuruma sürüklendiğini görür. Böyle bir dönemde çocuk yaptığım için kendimi asla affedemiyorum.
Hocam sen benim bir kopyam olabilirsin... Bunca ekonomik sıkıntılar, çocuk sorumluluğu derken üzerine bir de evliliğin getirmiş olduğu bireysel kısıtlamalar da eklenenince... Hiç gerek yokmuş bunca şeye diyorum bazen. Hayat evlenmekten ve çocuk yapmaktan ibaret değil. Konuyu açan arkadaşa gelicek olursak; aylık gıda için harcanan tutar 35,40 K arasında olur, bunun üzerine kira, faturalar ıvır zıvır da ekleyebilirsin. Bir araban varsa Allah başka dert vermesin, her ay benzin hariç 5k giderin oluyor (kasko, sigorta, muayene, yıllık bakım, anlık giderleri), ee buna ayda 4 kere depo doldursan 10k da öyle gitti mi, 15k sadece araç masrafı... Kardeşim sana naçizane tavsiyem şudur, madem memursun memurla evlen, aşk meşk işleri geçti. Mesleğini eline almış, bir hanım arkadaş bulup evlen diğer türlü zor artık.