barcha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim.

Evet, aldığım hizmette 10 GBPS yükleme ve indirme taahütü var. Ufak oynamalar dışında kesinti vs. yaşamadım henüz.

Telefon olarak kurumsal hat düşünüyoruz, +850 ile başlayanlar sanırım. Kendi hattımdaki kullanım haklarımı Türkiye'de bir noktaya kadar kullanabiliyorum Roaming olarak.
İşlem hacmimizden dolayı (lojistik sektöründe XX.XXX € çok normal) Fintech altyapı ile çalışmayı düşünmüyoruz, fakat Türkiye'deki bankaların kur farkı ve komisyon oranları uzun vadede tadımızı kaçıracak gibi.
Ama dediğiniz gibi, bloke yaşayacağımızı düşünmüyorum geleneksel bankacılık altyapısında. Farklı alternatiflerde araştırıyorum bir yandan... Ama çok fazla bürokrasi ve vergi var
tl'den euro'ya çevirdiğimizde bu hizmete 16 euro ödüyorum. bir abim belçikada taşımacılık için tır filolu şirket satın almaya çalışıyor. ilk duyduğumda çıldırdın mı sen adamların para birimi euro orada bir iş yapacağına burada yap dedim. adam bir hesap kitap yaptı, orada 10 tırlı şirket alabildiği parayla (ki şöförler, çalışanlar falanda var), burada düz 2 tane tır alabiliyor. vergi bizim belkemiğimiz, seviyoruz vergiyi ve vergisiz asla yaşayamayız. inşallah 3-4 ay sonra bu hizmete 20-25 euro ödeyeceğim. bu arada anlaştığım limitlerde minimum 80 olması gerekiyordu, ama en azından yarısını vermişler sağolsunlar; ara sırada bir saat falan kesiliyor.