APT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Junior developer gibi kullanıyorum. Aklımı yitirsem mimariyi eline teslim etmem.
valla ben halt varmış gibi her şeyi sıfırdan yazıyordum. en son ne zaman kod yazdım gerçekten hatırlamıyorum. etkili kullanıyorum ama ai'yi, belki 1 iş bitireceği bir süreyi onu eğitmeye harcıyorum, her işlem sonunda koşu testi istiyorum; her prompt'un ardından işi tamamlayınca birde test dosyalarını yazıyor, bazen yeri geliyor 30-40 test aynı anda çalıştırıyor. token kullanımını pek etkilemiyor bu durum, sadece ilk testi yazarken biraz harcıyor, ama zamanı etkiliyor. çünkü test sonuçlarını bekliyor, kaydediyor, eğer hata varsa hatanın nedenini buluyor, geri dönüp işlemi tekrar yapıyor. sürece böyle başlayınca, gerçekten kod yazmaya gerek kalmıyor. hatayı da buluyor, nasıl düzelteceğini de. ama işte o deneyim içinde geçmişte tel tel saçı yolmuş olmak gerekiyor. bu durumda bile yine pek çok sıkıntı var ama, tekrar yazılan sınıflar, fonksiyonlar veya yardımcılar olabiliyor. atıyorum, ai'ye bırakırsan bir migration oluşturur ama kuralları crud işlemleri esnasında belirler, misal bana göre bu performans öldüren bir işlem, ancak migration içerisinde doğru yapıyı ve mutation kurallarını belirlersen, çok daha profesyonel iş çıkartıyor.