VesperX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapabilirsin ama söylemem gerekiyor ki play store ilk baş 1200 TL bandında bir ücret vermen gerekiyor oyunu ekletmek için ve play Store sana indirme gibi konulardan para vermiyor tum app Store lar öyle reklam için instegram kullanabilirsin kitlen hızlı büyür. Para kazanman için büyük bir emek verip Steam de oyuncuların satın alacağı bir ürün çıkarman gerek ve unutma kazandığın parayı çekmeye kalkarsan vergi sigorta vb gibi yükümlüljkler platform komisyonu vs vs den eline bir şey kalicagini sanmam eksi ye giren çok. Yinede başarılar inşallah istediğin şekilde olur herşey.
Teşekkür ederim hocam. Evet sanırım ilk başta biraz sermaye gerektiriyor bir şekilde halledeceğim bakalım ilerde denemedim demiş olmak istemiyorum sadece. İnşallah tutacak bir proje yaparım.
CanR10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kesinlikle denemeye değer hocam. Küçük bir MVP ile başlayıp kullanıcı geri bildirimine göre geliştirmek en mantıklısı. Özellikle pazarlama ve ASO’yu en baştan düşünün.
Mobil dışında fikirleri olanların da tavsiyelerini merak ediyorum.
Teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için deneyeceğim bakalım sonuçları ve istatistikleri r10'dan tekrardan konu açacağım. İnşallah güzel sonuçlar elde ederim.
GL4D14TOR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Denemek başarmanın yarısıdır.
Sağolun hocam.