FHO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Claude Max 20x var 200 dolarlık, Chatgpt Pro var, Gemini Pro var.
Hermes ile tam olarak ne yaptığınız anlamadım ben otomasyon tarzı şeyler mi hocam ayrı sunucuda mı barındırıyorsunuz başka bir yapay zeka veya LLM bağlıyor musunuz
Hocam Hermes'i ayrı bir sunucuda barındırıyorum, API olarak da Deepseek V4 Flash kullanıyorum.
Temel olarak KWFinder aracına bağlı, SaaS projem olarak CashGPT'ye de bağlı yine Search Console ve Analytics gibi araçlarda da yetkisi var.
Siteleri düzenli olarak kontrol ediyor, içerik girişini sağlıyor, iç linklemeyi sağlıyor, Search Console ve Analytics verilerini de önemli siteler için her gün raporluyor, şu kelimede düşüş var, şu anahtar kelimede fırsat var gibi.

İbrahim Ataysın adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık ortalama 5-6K arası gidiyor bende. Cursor’ın 60 dolarlık paketini kullanıyorum, MCP’ler falan derken masraf yükseliyor hocam. Bu aralar bir de sunucu kiralayıp açık kaynak modelleri deniyorum.
Cursor sürekli kullanacağım bir araç gibi durmuyor da Hermes kritik önem arz ediyor şuan her projemde, masraf sürekli artıyor evet bakalım ne olacak

etiyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş ai var bende takıldığım yerde arayıp soruyorum bazen o soruyor maliyeti yok
makale botu için 18 aylık gemini alınmıştı 75tl
Hocam direkt proje geliştirdiğim için soru - cevap yeterli gelmiyor maalesef.

smmpanelnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cursor 60 dolarlık paket yetmedi 200'e geçtim bu ay, chatgpt de 20 dolar
60 dolarlık paket bana yetiyor, size yetmediğine göre baya proje geliştiriyorsunuz hocam

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
30$ civarı
Teşekkürler katılım için.