fuseheisen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, bu konuda deneyimli birisiyim, bir league of legends sayfam var ve önceden baya video atardım ve güzel etkileşim gelirdi 1 ayda 3bin organik takipçi kazanmıştım aylık izlenme oranım ortalama 1-2milyon civarındaydı şu anda ise aktif olarak sayfaya paylaşım yapmıyorum fakat yaptığımda ortalama 20-30k arası beğeni geliyor ve 5k takipçisi var.

kısaca cevap vermek gerekirse, sayfan istediği kadar izlensin ve beğeni alsın, eğer influencer olmaya çalışmıyorsan yani bir şey hakkında ki bu bir oyun olabilir bir shitpost veya komik post sayfası veya dizi film sayfası olabilir, doğru düzgün bir gelir elde edemezsin çünkü sana gelecek teklifler genellikle pay bazlı olacaktır.

fakat 100.000'in üzerinde takipçi sayın vs. olursa tabii ki çeşitli büyük markalar iş birliği ister fakat eğer influencer değilsen sadece yoğunlaştığın sektörle ilgili reklam teklifleri gelecektir doğal olarak. örneğin oyun sayfan var ise e-pin siteleri gibisinden.

influencerların bu kadar çok para kazanma sebebi ise takipçilerine her sektörde ürün önerebiliyor olmasıdır çünkü sen ne kullandığını söylersen seni seven takipçilerinde koşa koşa sana özenip senin tanıttığın ürünü alırlar.

yani kısacası eğer çok yüksek takipçilere ulaşmadıysan bunu bir mesleğe dönüştüremezsin maalesef

eğer ortalama bir sayfaysan muhtemelen sana en fazla gelir teklif edecek sponsor sanal kumar siteleri olacaktır ki bu hem etik değil hem de yasal değil bu yüzden bunu önermem asla.
çok teşekkürler evet güzel bir izlenme alıyor takipçi pek gelmiyor ama keşfetten izlenmeler geliyor bir değerlendireceğim.