harikasinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inanılmaz bir işçilik ve inanılmaz bir proje umarım güzel yerlere gelirsiniz gamehub alternatifi yerli bir uygulama görmek çok mutlu etti beni açıkcası optimizasyonları piyasadakilerden iyi ise kesinlikle fark yaratırsınız ekip olarak eğer bir reklam düşünürseniz youtube'da ersin çakı sanırım böyle bir youtuber var bu tarz içerikler çekiyor iletişim kurun derim.

tşkler hocam iyi dilekleriniz ve temennileriniz için. 6 aylık zorlu bir süreçten geçtim ekip yok sadece yapay zeka ve ben. tabi programlama bilgimde var kendimi ekstra geliştire geliştire buralara geldim. turnip driverlerı saymazsak onlar mağlum açık kaynaklı gerisini ben tamamladım diyebilirim. bilgim bir yere kadar yetti. şimdilik projenin ham gelişmiş hali budur. ayrıca o dediğiniz adamı da bizzat tanıyorum zamanında mobil oyun haberleri vs gizli çin betaları falan açıp ersin çakıya aktaran bendim. benimde eskiden kanalım vardı. gerçi şimdide var ancak ersin çakı bizim emulatörlerimizi asla tanıtmıyor başkasının olgunlaşmamış projelerini kopya projelerini paylaşıyor ancak bizimkilerini paylaşmıyor. bende sırf bu yüzden kendisiyle iletişimi tamamen kestim ve kendi yoluma devam ettim. bilgim dahilinde geliştirmelere odaklanıyorum. umarım istenildiği ilgiyi görür projemiz.