Mükemmel
Çok teşekkür ederim.
üretici olarak bilgi sahibi değilim, ancak izleyici olarak ne olursa izliyorum ne olmazsa izlemiyorum kısaca yazayım; sonuçlarda kapağın çok önemli olduğunu söyleyebilirim. misal pek çok youtuberın sabit bir kapak tasarımı vardır aslında, o kapak konseptini gördüğümde ha bunu biliyorum, iyidir veya güvenlidir diyerek ilk ona bakarım. birde başlık önemli benim için, click bait veya abartı başlıklı kanallara 1 kere girerim, sonra bu kanalı engelle veya önerme derim. son olarak geçişler, şimdiki yeni nesil videolarda saçma sapan editler, göz yoran geçişler falan var. o tarz videoları da izlemem. yolun başında, kapak ve başlık konseptini oturtursan, bence abone olanların sayısı artacaktır. birde tabi olmazsa olmaz içerik editörleri, ben %50 %50 olduğunu düşünüyorum içerik üretmek kadar o içeriği izleyiciye sunmakta önemli. başarıların devamını dilerim. ilk adım en zoru, zoru atlatmışsın.
Kapak fotoğrafını sade, konuyu anlatan 2-3 parçalık yapıyordum. Ama sabit kapak fotoğrafı aklıma gelmemişti, yani benim olduğumu anlayacakları şekilde çok teşekkür ederim.
bende uzun video yapıyorum global olarak ama bu izlenmelerin bırak 100 izlenme bile alamıyorum halbuki produksiyon kaliteminde çok iyi olduğunu düşünüyorum. nasıl bu seviyede olabiliyor bir püf noktasımı var acaba
Benim Youtube bilgim 0, o yüzden püf noktası var desem yalan olur. Sadece konuyu anlatırken gereksiz uzatmıyorum, örneğin videonun hakkı 9.45 saniyeyse 10 dakika olsun diye uğraşmıyorum orada bitiriyorum.
Umarım sizlerde çok daha fazla izlenmeye ulaşırsınız.