Dostum sana kendi durumumdan bahsedeyim Böylece teselli olur Ben evlendim hem de çok severek evlendim 6 yıl süren bir aşk hikayesinden sonra evlendik Kıbrıs'a balayına gittik Aqua Park'ta henüz 3 günlük evliyken geçirdiğim kaza sonucu boyundan altım Felç kaldı Ki o zamana kadar haftada 3 gün sporunu yapan hafta sonları bord kaymaya giden falan ekstrem sporlara meraklı bir adamdım Ilk yıllar herkes yanımda oldu ama sonra bu hastalığın zorlukları öyle zor ki buna karım bile dayanamadı bırak ailem bile dayanamadı tek yanımda kalan annemdi onu da kaybettim toprağa verdim. Şu an tek başıma yaşıyorum emin ol hayatta çok daha büyük dertler var sağlığın yerindeyse Her şey geçecek bir gün yine yuva kuracaksın her şeyi unutacaksın belki de, sağlığın yerindeyse kafaya başka takılacak hiçbir şey yok.
Ben açıkça dile getiriyorum; buna yakın çok az dert aklıma geliyor. Allah her şeyi gönlünüze göre versin hocam. Okurken gözlerimden yaş geldi, hakikaten çok üzüldüm.
Hem sizin hem de güzel anneniz adına dua okuyacağım.
Allah sağlık ve sıhhat, bol keseden refahlık ve bahtiyarlık versin; nasip etsin sizlere inşallah… 🙏🙏🙏🙏