Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sana tavsiyem R10'da bir iş fikrinde olumsuz bir önerilerde bulunuyorsa o işe direkt gir. Çünkü buradaki arkadaşların konu hakkında fikri olmasa da genelleme yapma sorunu var. Bu konuda bir örnek vereyim. Geçen bayanın metin 2 proje yapma fikri vardı R10'da paylaştı. Çoğu kişi artık o eskide kaldı bilmem ne gibi tavırları kadını o işten soğuttu. Ben oyun moyun bilmem ama o konudan bir hafta sonra arkadaşın ofisine gittim onunda kardeşi metin 2 server mi ne oyun yapıyoruz v.s diyor anlamadığım için adama bir para yatmış biz dedim boşuna çalışıyoruz. Adam oyundan deli gibi bir kazanç elde etmiş nasıl etmiş bilmiyorum.
Velhasıl kelam kazanan bir şekilde kazanıyor. Rent a car işi yapan tanıdıklarım var onlarda güzel kazanıyor ev geçindiriyorlar. Ah o araba satın almamış ama bir filo kiralama sisteminden aylık olarak kiralıyor onları bireysel olarak insanlara kiralıyor buna rağmen araç başı güzel kazanıyor.
Eğer imkanın varsa büyük yatırımlar yapmadan bu tarz 5-10 araçla girişmeni tavsiye ederim.
Şimdiden hayırlı işlerin olsun.
Ağzınıza sağlık, Allah razı olsun.
İnsanlar aynı işi kendide yapınca rakip çıkmasın diye işi baltalayıp milleti soğutuyorlar durum bu ne yazıkki.